Toffe jongenskleding

In het najaar is het altijd erg lastig om de ideale jongenskleding te vinden. In Nederland kan het weer namelijk zo wisselvallig zijn en de meeste jongens hebben het ook niet snel koud. Dus kies je dan voor dik maar misschien te warm of juist andersom? Dit is een lastig dilemma! Het is namelijk elke dag zoeken naar de ideale outfit die past bij het weer. Veel kinderen kiezen en daarom vaak voor om laagjes te dragen. Je kunt dan lekker gaan combineren! Dit najaar is het helemaal trendy om stoere en hippe kleding te dragen als jongen. Daarom ga ik de ideale items met jou doornemen.

Onmisbare items

De basic outfit die veel gedragen wordt is; een broek, hemd en/of T-shirt, trui. In deze outfit wordt dus zeker goed gebruik gemaakt van laagjes. Het item wat zeker niet vergeten mag worden is een stoere jongens winterjas. Deze houdt je kind lekker warm in de koude winterdagen. Qua broek gaan we vaak voor lekker simpel. Elke kleur spijkerbroek is namelijk goed! Verder hangt het heel erg van voorkeur af of jouw kind liever een hemd of T-shirt draagt onder een trui. Beide houden je kind in ieder geval lekker warm. Een trui is naast de winterjas een essentieel item. Je kind kan er namelijk voor kiezen om deze uit te doen als het binnen te warm is. Een trui is zo’n item die je makkelijk even aan of uit trekt en je makkelijk mee kunt nemen, stel het wordt wat kouder.

Style tips

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat het helemaal hip is om een lange mouwen T-shirt te combineren met daar boven op een sport jersey. Lekker stoer en sportief! Daarnaast zie je ook steeds vaker dat er bewust gekozen wordt om een T-shirt of polo onder een trui aan te doen zodat de boord nog onder de trui uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *