Sportieve en vlotte motorkleding

revit motorkleding

Ook tijdens het motorrijden wil je er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien, of dit nu in een motorpak is of een aparte broek een jas. Met revit motorkleding weet je zeker dat je er geweldig uit ziet als je op de motor zit, maar wat nog belangrijker is dat de kleding je goed beschermt. Wat voor motor je ook hebt, of je een sportieve rijder bent of alleen af en toe een ritje maakt dat maakt niet uit. De kleding voor de motor is waterdicht en kun je onder iedere omstandigheid dragen.

Slijtvastheid

Omdat er bij revit motorkleding gebruik wordt gemaakt van meerdere materialen, wordt er gegarandeerd dat de kleding slijtvast is. Dit is een fijne gedachte mocht je onverhoopt een keer een ongeluk krijgen, hoe leuk en mooi de kleding ook is de kleding moet wel goed bescherming bieden. De jassen  van Revit zijn bijvoorbeeld uit te breiden met een level 2 back protector, voordeelhelmen.nl is een officiele dealer van de motorkleding. 

revit motorkleding

Jas of broek apart

Vind je het makkelijker of fijner om een losse broek of jas te dragen dan is dit natuurlijk ook mogelijk, in de collectie van revit motorkleding zijn voldoende modellen om een geschikt model te vinden voor een broek of jas. Voor de sportieve rijders zijn er complete slijtvaste pakken die niet alleen bescherming bieden, maar in de winter ook lekker warm zijn tijdens het rijden. Kies een bijpassende helm en schoenen en je valt in positieve zin op wanneer je aan het rijden bent op je motor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *