Een leren jas past iedereen

revit motorkleding

Een leren jas heeft vaak een stoer uiterlijk en wordt vooral gedragen door motorrijders. Sorry, helemaal fout. Leren jassen passen iedereen. Heren, dames, senioren, pubers en zelfs kinderen. Leer is tijdloos en zal altijd modieus blijven. 

Leren dames jassen

De tijd dat alleen mannen leren jacks droegen ligt al lang achter ons. Ook voor dames zijn volop leren jasjes te koop in allerlei pasvormen, stijlen en kleuren. Hou je van sportief? Dan kun je kiezen voor een bikerjack of bomberjack, Hou je meer van iets klassiekers dan zijn er ook volop suède jasjes te vinden in diverse kleuren. Het voordeel van een leren dames jas is dat ze tijdloos zijn en eindeloos te combineren zijn met welke kledingstijl dan ook. Eigenlijk mag in geen enkele kast een leren jas of jack ontbreken.

Leren heren jacks

De leren heren jas is vaak wat stoerder qua aanblik. Extra ritsen en soms een stoere tailleband geven het uiterlijk van een stoere motorrijder. Toch zijn dit niet de enige leren jassen voor mannen. Een bomberjack of flight jacket zijn ook zeer populair bij de heren, al dan niet voorzien van een heerlijke bontkraag.

Senioren

Leren jassen alleen voor de jeugd? Echt niet! Ook senioren houden van leer. Vooral zij die er dagelijks op uit gaan voor een heerlijke wandeling worden beschermd tegen de kou met een leren jas of jack. Vaak kiezen zij voor leer dat wat soepeler valt zoals kalfsleer of lamsleer. 

Jeugd en kinderen

Leren kleding voor kinderen is volop in de mode en ruim verkrijgbaar. Nadeel is uiteraard wel dat ze niet zo lang kunnen genieten van hun leren kleding als volwassenen. Ze zijn immers nog volop in de groei en vaak is een leren jack of broek dan ook maar één seizoen te dragen voor hen. Tweedehands is het echter ook altijd weer goed door te verkopen omdat er altijd vraag is naar leren kleding. Voor kinderen wordt ook vaker naar imitatieleer gezocht. Goedkoper in de aanschaf en toch de coole stoere look van echt leer. Imitatieleer is weliswaar wat minder van kwaliteit maar voor de kortere tijd dat je kind het jack kan dragen voordat het weer te klein is kan het toch aantrekkelijk zijn om imitatieleer te kopen in plaats van echt leer.

Leren accessoires

Naast kleding zijn ook leren accessoires volop in de mode. Denk aan een sportief leren stropdas of stoere hoed. Leer past echt iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *