Dit kun je allemaal doen met panterprint tasjes

panterprint tasjes

Wil je een keer iets nieuws proberen in je garderobe? Panterprint tasjes zijn helemaal terug van weggeweest. Er was een periode dat dierenprints geheel onterecht werden gezien als ordinair. Nu zijn ze gelukkig helemaal terug in de modewereld. Met name panterprint tasjes doen het heel goed. Ontdek hier een aantal manieren hoe je ze kunt combineren.

Ga los met prints

We hebben de neiging om bij een opvallende print de rest van de outfit heel neutraal en soms zelfs saai te houden. Dat kan, en er is niks mis mee, maar je mag prints best combineren. Ga voor een panterprint gecombineerd met felle kleuren of juist pastel. Het kan allemaal. Wist je dat de panterprint zelf vaak ook nog in meerdere kleuren beschikbaar is? 

panterprint tasjes

Lekker neutraal

Als je juist niet zo’n lekkere dag hebt en je het liefst veel in zwart wil kleden, dan staat een panterprint ook perfect. Want ook al is je outfit heel neutraal met alleen grijs, zwart of bruin, dan nog val je op met die knallende panterprint tas. Het is echt een statement dat je kunt maken ondanks dat je er nogal rustig uitziet. En je voelt je toch lekker in je vel!

Meerdere dierenprints

Je kunt er ook voor kiezen om een panterprint tasje te combineren met andere spullen in panterprint. Ga bijvoorbeeld voor een tasje in combinatie met panterprint schoenen. Of voeg accessoires toe zoals een leuke haarband met print. Je kunt zelfs andere dierenprints combineren als je wil. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *