De winterjassen trends van 2021

Parajumpers heren jassen

We zitten alweer midden in het herfstseizoen en de koude winterdagen staan alweer voor de deur. Dan is het natuurlijk ieder jaar weer de vraag welke winterjassen helemaal hip zijn. In deze blog blikken we vooruit op het aankomende winterseizoen en de bijbehorende trends. Hierbij gaan we op zoektocht naar de perfecte jas. Functioneel, stijlvol en praktisch. Zijn het de Parajumpers jassen of toch de stoere jassen van Peak Performance? In deze blog geven wij je antwoord op deze vraag.

Functionele jassen

Jassen die tegen diverse weersomstandigheden bestand zijn gaan het zeer waarschijnlijk erg goed doen dit najaar. Deze jassen zijn kwalitatief van hoog niveau omdat ze gemaakt zijn met de meest innovatieve technieken. Deze jassen zijn vaak waterproof en daarom uitermate geschikt voor de regenachtige dagen. Performance staat hoog in het vaandel bij deze jassen. De Parajumpers heren jassen zijn hiervan het perfecte voorbeeld!

Puffer jackets

De puffer jackets met een donsvulling doen het eigenlijk altijd goed. Het is misschien niet echt een trend te noemen, omdat deze jassen ieder seizoen weer geliefd zijn onder de mannen. De jassen zijn gemakkelijk te combineren en hebben een stoere uitstraling. Hierdoor kan je ze aan naar veel verschillende gelegenheden, erg gemakkelijk dus. Ook ideaal om boven een hoodie te dragen. De donsjassen van Parajumpers voor heren zijn te vinden in vele kleuren, hierdoor vind je altijd wel een item wat bij jou past.

De warme en stoere parka’s

Evenals voor de puffer jackets geldt eigenlijk hetzelfde voor de parka’s, een parka is altijd de juiste keuze. Het is een stoere en mannelijke jas die ook gemakkelijk te combineren is. Parka’s zijn te vinden in vele verschillende kleuren en modellen. Je kan gaan voor een wat langere parka, maar ook voor een wat kortere. Parka’s domineren het straatbeeld nu al jaren en de verwachting is dat dit de aankomende jaren ook nog wel even zou blijven. De parka’s van Peuterey en de parka’s van Parajumpers zijn op dit moment helemaal hot. Bij Leurink Mode vind je online een uitgebreide collectie met winterjassen voor heren. Hier vind je een groot segment aan diverse topmerken, zoals Canada Goose, Woolrich en Stone Island. Deze topmerken beschikken allemaal over een grote variatie in modellen. Vind je het fijner om een jas te passen? Bekijk dan eens de volledige collectie in de winkel van Leurink Mode in Borne en shop de jas die het beste bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *