De must-haves in jouw dochters kledingkast

meisjes kleding

Je hebt het vaak niet door, maar het gebeurt in een oogwenk. Jouw kleine meisje, wordt een groot meisje. Jouw kleine meisje krijgt daarmee ook haar eigen persoonlijkheid, althans de ontwikkeling hiervan begint en deze kan behoorlijk veel veranderen in de loop der tijd. Want zeg nou zelf, we hebben allemaal wel een bloemetjes-periode, donkere periode, een franjes periode, etc. gehad. Jouw kleine meisje dus ook. Geen probleem natuurlijk, maar je wilt je kind ook weer niet iets te vrij laten. Het is daarom van belang dat de kledingkast van jouw meisjes over enkele trendy-musthaves beschikt, waarover elke meisjeskleding moet beschikken, in wat voor stijl dan ook. Over welke meisjes kleding hebben we het?

meisjes kleding

 De spijkerjas

Het is iets wat nooit uit de mode raakt, de spijkerjas. Vrijwel overal mee te combineren. Daarnaast is zo een jas ook in allerlei varianten beschikbaar er is er dus ook vast een voor jouw meisje. Echter, door te kiezen voor een wat neutralere variant, kan dit jasje mee in elke periode die je kind doormaakt (mits ze dezelfde maat heeft). Kortom een echte must-have dus.

 De witte sneaker

De must-have op het gebied van schoenen, ook niet heel gek, want het staat namelijk vrijwel onder elke outfit leuk!

 De basics

Zorg er tevens voor dat de kledingkast van jouw grote meid over enkele basics beschikt. Wat zijn basics in de wereld van meisjes kleding? Hiermee doelen wij op een effen spijkerbroek en de welbekende witte en zwarte t-shirts. Deze 3 items zijn tijdloos en overal mee te combineren. Altijd makkelijk om in de kast te hebben.

 Trends

Natuurlijk zijn er op het gebied van meisjes kleding ook allerlei trends, wat dit echte must-haves maakt voor de kledingkast. Elk item in de kleur pastel is een enorme hit. Zorg er dus voor dat je meisje minimaal over een pastelgekleurd item beschikt. Daarnaast is ribfluweel ook een trend, denk hierbij aan een ribfluwelen broek of blouse. Tot slot is er ook de tie-dye trend. Al zijn het enkel tie-dye sokken, het maakt je kind mega hip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *