Bjorn Borg boxers: ook voor jou?

Het merk Bjorn Borg is inmiddels een begrip over de hele wereld. Bjorn Borg was al bekend voordat hij aan een kledinglijn begon.  Björn Borg was een tennisser van wereldformaat. Vijf achtereenvolgende keren sleepte hij de winst op Wimbledon binnen. Een topprestatie. En om dat nog eens extra glans te geven: hij won 41 achtereenvolgende wedstrijden op Wimbledon. Daarmee is hij nog steeds recordhouder. Maar dat was niet genoeg voor deze geweldenaar. Hij won drie jaar achter elkaar naast Wimbledon ook dat andere prestigieuze tennistoernooi namelijk Roland Garros. Geen wonder dat veel mensen zijn naam kennen. En logisch ook dat veel mensen zijn naam associëren met sport en er goed uitzien. Een associatie die Bjorn Borg handig gebruikte voor het lanceren van zijn lijn van Bjorn Borg boxers.

Bjorn Borg boxers: als gegoten

Maar het is niet alleen de sportieve reputatie van Bjorn Borg die ervoor zorgen dat de boxers zo populair zijn. Het heeft beslist ook te maken met de uitstekende pasvorm en het mooie materiaal waar de boxers van gemaakt worden. Het katoen zorgt ervoor dat de huid goed kan blijven ademen en de band van microfiber maakt dat de boxer goed blijft zitten. Omdat hij zo elastisch zit dragen veel mannen hem graag bij het sporten. De Bjorn Borg boxers zitten als gegoten en je kan er zonder problemen alle bewegingen in maken. De uitstraling is luxe en je hebt een ruime keus aan prints en designs. Inmiddels is Bjorn Borg het merk om te dragen. En niet alleen tijdens het sporten. Veel mannen dragen deze boxers altijd.

Leuk kerstcadeau

Het is geen geheim, de meeste mannen dragen met plezier een Bjorn Borg boxer. Het is dan ook een leuk cadeau om te geven bijvoorbeeld voor kerst. Je kunt de boxers makkelijk online bestellen en een design uitzoeken dat goed bij je vriend of man past. Doe dit wel tijdig want zoals je inmiddels wel gehoord hebt, heeft de pakketdienst het druk. Dus bestel je Bjorn Borg boxers gewoon nu al en leg ze vast ingepakt en wel onder de kerstboom. Zo weet je z eker dat je ze tijdig in huis hebt. En jij kunt je al vast verheugen op de blik van je vriend als hij de boxers vindt. Want hier worden mannen graag in gezien en daarom is het leuk om te geven. Dus ben je nog opzoek naar een leuk cadeau? Zoek niet verder! Je hebt het gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *