Alles wat je moet weten over mason garments

Ben je op zoek naar sneakers met een goede prijs en kwaliteit verhouding en met een gaaf design? Kies dan zeker voor een paar mason garments sneakers. Mason garments is een merk uit Amsterdam dat in een aantal jaar is uitgegroeid tot een van de bekendst sneaker merken van de benelux. De sneakers van het merk zijn eenvoudig te herkennen aan de zool die geribbeld is en daarnaast kun je op de top van de sneaker een grote M zijn. Verder is het mogelijk om de sneakers te combineren met veel verschillende kledingstukken. Kies er bijvoorbeeld voor om de sneakers te mixen met een simpel overhemd en een goed paar jeans, of je kunt ervoor kiezen om zelfs een pak te combineren met een paar gave witte sneakers.

2012

Het merk bestaat inmiddels al bijna weer 10 jaar. Het merk is namelijk opgericht in 2012 door de Nederlander Rendi Adita. Hij wilde al sinds jong af aan dure design sneakers hebben maar deze waren veel te duur en niet betaalbaar voor hem. Daarom besloot hij mason garments op te starten zodat iedereen de mogelijkheid heeft om tegen een goede prijs een mooi paar sneakers te kopen van een hoogwaardige kwaliteit. Het merk staat voor luxury die betaalbaar is. Doordat de mason garments sneakers van hoogwaardige kwaliteit leer en suède zijn gemaakt hebben ze een lange levensduur en kunnen ze goed tegen een stootje.

Bestellen maar

Een paar mason garments kun je bestellen bij verschillende aanbieders. Wel is het belangrijk te kiezen voor een betrouwbare aanbieder en dat is Hans Voortman. Zo kun je hier kiezen uit bijvoorbeeld het tia model, of ga je toch liever voor een van de andere nieuwere modellen. De sneakers zijn verkrijgbaar in veel diverse designs. Kies bijvoorbeeld voor een model met unieke kleuren, of ga je liever voor een paar mason garments sneakers met klassieke kleuren? Ook als je op zoek bent naar een mooie outfit kun je terecht bij Hans Voortman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *