Alle weersomstandigheden trotseren met een Hatland hoed

Hatland, het hoedenmerk uit Zwolle, gaat voor bescherming tegen weer en wind. Voor elk seizoen en voor elk weer is er een Hatland hoed. Een hoed voor dames is niet alleen mooi en een hoed voor heren is niet alleen functioneel. Neen, bij Hatland combineren ze de look en de functionaliteit, en dit zowel voor de dames als voor de heren. De collectie hoeden van Hatland is zo uitgebreid dat je bijna voor elke dag van de week of voor elke activiteit een andere hoed kunt kiezen.

Duurzaam en vernieuwend

De oprichters van Hatland dragen zelf hun eigen hoeden. Nogal logisch, zou je denken. Maar ze dragen een Hatland hoed vooral om ze zelf uit te testen. Ze willen zelf ondervinden hoe het is om met een bepaalde hoed door de regen, wind of kou te lopen. Dit is hun grootste inspiratie. Op basis van hun eigen ervaring gaan ze hun hoeden telkens weer aanpassen en verbeteren. Een hoed koop je niet zomaar, je wilt er lang van kunnen genieten. En dat weten ze bij Hatland. Hatland hoeden zijn sterke, duurzame en tegelijkertijd stijlvolle en trendy hoofddeksels. Naast hoeden vind je bij Hatland ook nog petten, mutsen en accessoires. Met een paar bijhorende handschoenen ben je helemaal stijlvol gekleed!

Leer, stof, stro… wat kies jij?

De hoed is al eeuwen lang een middel om je te beschermen. In functie van het weer of de omstandigheden, kies je voor een bepaald materiaal waaruit de hoed is gemaakt. Een leren hoed staat stoer, heeft een zeker cowboy-gehalte. Ga je eerder voor een wollen hoed? Dan zie je er gekleder uit en je hebt het lekker warm. Een hoed uit stro is ideaal voor de zomer. Of ga je liever voor een zonneklep? Hennep, papier, raffia, katoen, linnen, polyester… het zijn maar enkele voorbeelden van materialen waaruit je kunt kiezen bij Hatland. Kies daarbij nog voor een leuke kleur en je krijgt je favoriete hoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *